Citate de dragoste alese 1

citate de dragoste, citate despre iubire, dragoste, mesaje, iubire
Inventarea ceasurilor e o greseala, timpul nu se masoara in secunde, timpul se masoara in batai de inima si numai tu iubire il poti face sa se opreasca sau sa alerge nebuneste.

Iubesc soarele, el imi lumineaza si coloreaza lumea, dar te iubesc pe tine mai mult, din cauza ta ma bucur de ea… Iubesc atatea pe pamant dar pe toate din cauza ta si la toate as renunta doar ca sa-ti raman in inima!

Iubirea mea e piscul alb de pe varful celui mai inalt munte, toti il vad dar nu stie nimeni ce ascunde decat cel ce a avut curajul sa-l cucereasca.

Iubirea da sens intregului univers, ea ni-l descopera cu adevarat, ea ne indeamna sa privim, sa simtim, sa gustam, sa ascultam…

Imi doresc un singur lucru de la aceasta viata, sa vina ziua-n care te voi intreba daca n-ai uitat cumva cat te mult te iubesc si tu sa-mi raspunzi: cum as putea, mi-o repeti de 100 de ani!

Ti-am sadit in suflet si clipe de fericire si greseli, toate faradelegile mele si toate faptele bune, toate visele frumoase, toate cosmarurile, tot ce-a cuprins fiinta mea… si tu ma iubesti!

Unde esti tu acolo sunt si visele, sperantele si paradisul inimii mele, restul locurilor sunt drumurile ce duc spre tine.

Un barbat infasoara bratele in jurul femeii ca s-o incalzeasca, o femeie cu o atingere usoara se strecoara in inima barbatului si-l topeste din interior.

Unii spun ca le bubuie inima ca o toba in preajma femeii pe care o iubesc, la mine insa e diferit, cand te vad nu bubuie o toba, cand te vad porneste o fanfara!
Universul te-inlantuie-n materie, dragostea te elibereaza-n spirit.

Viata te incearca, dragostea te asteapta.

Povestea vietii mele e defapt un cuvant, un manunchi de litere pe o foaie de hartie – un univers feeric in inima mea: Tu!

Priveste-ma… si nu-mi spune nimic, de ma iubesti am sa-nteleg totul!

Pe sub privirile tale gandurile mi se rastoarna-n inima si zambetul tau angelic le-amesteca-ntr-un bulgare luminos plin de iubire si fericire.

Poate au sa treaca multe furtuni peste noi in viata dar prea putin imi pasa atata timp cat esti langa mine, saruturile in mijlocul furtunii sunt cele mai frumoase…

La sfarsitul timpului meu multi vor plange dar prietenii care ma vor cunoaste cu adevarat vor zambii, caci ei vor stii cat am iubit si cat am fost de fericit… cu tine.

Nu exista satisfactie mai mare pentru un indragostit decat sa-si stie inima sclava iubitei lui si iubita prizoniera adoratiei sale.

Nu exista mare fara furtuni, nu exista viata fara necazuri dar cerul e cel mai curat si senin numai dupa ploaie si inima e coplesita de recunostinta si speranta numai dupa necazuri.

Nu ne putem alege parintii sau copii, ii acceptam si ii iubim din suflet asa cum ii primim de la Dumnezeu, insa pe tine iubire te-am ales eu, caci ai placut inimii mele si am simtit ca tu esti ceea ce-mi doresc si vreau sa iubesc o viata intreaga!

Nu e o fantezie, nici un fermecator miraj al unei inimi ametite de iubire, privirea ta e magica, e o fereastra spre paradis prin care privesc cu-atata emotie, e pocalul cu pulbere de stele din care ori de cate ori gust ma simt o fiinta atotputernica si nemuritoare.

Oricat de mare e furtuna afara, in bratele tale e intotdeauna un colt de paradis. Oricat de inspaimantatoare sunt tunetele si fulgerele, ecoul sarutului tau le-acopera pe toate.

Leave a Reply