Declaratie de dragoste:Haosul sentimentelor

Totul a inceput ca un vis frumos, team vazut si sclipirea din ochii tai mia spus ca vei fi totul pentru mine.in aceste clipe care parca stau in loc incerc sa-mi dau seama ce ma doare mai tare inceputul sau sfarsitul…

Nu pot sa cred ca acolo unde odata ma simteam protejata si iubita nu a mai ramas decat ura si suferinta.ai plecat fara sa iti pese ca tu ai gresit, fara sa te uti in urma ta daca ma pot ridica de unde mai lasat. Tu esti fericit in viata ta infima, eu te astept intr-un colt al lumii cu bratele goale si suferinta intiparita pe chip… unde esti iubitu… unde esti?

Stau in intuneric bajbaind dupa adevar, dupa o lumina care sa ma scoata din tristetea ce mia acaparat viata. Inceputul… ai aparut in sufletul meu si m-ai facut sa cred in implinirea totala, in vise si in speranta ca nu suntem simpli trecatori a zilelor, orelor, secundelor… sfarsitul… pustiu, durere, lacrimi.. si totusi suntem simpli calatori fara tinta. Inca te caut iubitu, inca intind bratele spre tine, inca te astept… inca te iubesc!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Leave a Reply