Declaratii de dragoste amuzante 1

Orbite-ar dragostea sa ma vezi numai intre sarutari.
Topi-ti-s-ar visele in inima mea sa le pierzi ori de cate ori nu ma ai langa tine si sa ma cauti nebuna cu inima muscata de dor pana ma vei afla.
Sa te friga focul saruturilor mele, sa-ti sece trupul de vlaga fierbinteala lor si sa lesini inclestata in bratele mele.
Orbite-ar dragostea sa vezi numai frumusete si fericire.
Strange-te-ar pieptul de iubire pana ti-or da lacrimile de fericire.
Muscate-ar gura mea si cu cat mai tare te-a musca cu-atat mai flamanda sa fii.
Sa visezi numai ingerasi care te fura ca sa ma trezesc cu tine agatata strans de pieptul meu.
Chinuite-ar frigul peste tot numai in bratele mele sa fie bine.
Speria-te-ar florile sa te umplu de ziua ta numai cu saruturi.
Cade-ti-ar toate stelele din priviri sa le puna inapoi toate dorintele mele.
Rataci-ti-ar gandurile pe unde umbla dorintele mele ca sa ne-ntalnim tot timpul in pat.
Visa-m-ai imbracat ca sa te trezesti repede.
Sa nu te saturi de iubire nici cand te-o ineca fericirea.
Sa fi stralucitoare ca soarele, sa fi misterioasa ca luna, toti barbatii sa viseze o femeie ca tine si tu sa fi numai una.

Mi-e pofta de tine…

De-as fi eu un urs si tu o mura neagra si te-as gasi atarnad goala si apetisanta la marginea unei paduri, jur frumoaso ca oricat as fi de hamesit te-as atinge doar cu rasuflarea cand ti-as sorbi aroma fermecat si ti-as mor… mor… mormaii o declaratie de dragoste-nfocata!
De-as fi eu un lup si tu oita blonda si te-as prinde singura-ntr-o poienita verde jur frumoaso ca oricat as fi de hamesit nu ti-as atinge un fir de lana si mai degraba te-as ascunde-ntr-un tufis si… te-as mulge pana la ultima picatura.
De-as fi eu un vulpoi si tu o puicuta roscata si haituit de foame as da peste tine-ntr-un cotet clocind pe jumatate adormita oua, jur frumoaso ca ti-as lasa bodoaba coada mea de vulpoi pentru un ou clocit si-o ciupitura furisata pe botic!
De te-oi prinde eu, barbatul, pe tine singurica, frumoasa pasarica, ai sa visezi o luna numai ursi si lupi si vulpoi hamesiti si lacomi ca si cum tu ai fi ultima mura si oita si puicuta de pe pamant!

Ma cuceresti

Mi-ai cucerit inima cu o privire si cu-n sarut ai incendiat-o, dupa care m-ai facut sclava ta pentru totdeauna. Pe cat de barbar si neinfricat te comporti cu mine pe-atat de fericita sunt caci esti un inger ai o batalie cu tine e o lupta cu un stol de fluturasi.
Dar mai ales ador cum ma vanezi cu sagetile de lumina ale privirii tale!
Te voi adora mereu, blandul meu stapan!
Lumea fara tine e ca un televizor albnegru. Tu esti cel care mi-a facut-o plina de viata si culoare! Tu faci toate stirile bune, tu faci orice film amuzant, tu ma faci sa savurez din nou ca un copil desenele animate!
Esti superstarul vietii mele, sunt cea mai mare fana a ta si n-as lasa o zi fara un autograf de la tine, pe buze sau oriunde iti place sa mi-l oferi…

 

One Response to “Declaratii de dragoste amuzante 1”

  1. Atunci cand eram in liceu sau facultate exista acea fata pe care toti o placeau, dar nimeni nu indraznea sa se aproprie de ea. Daca pentru unii a cuceri o fata este o “misiune imposibila”, pentru altii totul pare foarte natural si usor. Cautam persoane versate care sa ne zica secretele cuceririi unei fete. Te invit sa accepti provocarea si sa participi la concursul de pe pagina urmatoare:
    http://roxandrei.ro/concursuri-active/se-cauta-doctor-in-amor/

Leave a Reply