Sms despre iubire

mesaje despre iubire, sms despre iubire

Fata il intreaba pe un baiat: “Iti plac ?” El a raspuns: ”Nu” Ea l-a intrebat: ”Ma gasesti draguta ?” El a raspuns: ”Nu” Ea l-a intrebat: ”Ma aflu in inima ta ?” El a raspuns: ”Nu” Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ”Daca plec, vei plange dupa mine ?” El a raspuns: ”Nu” Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunandu-i: ”Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plinge dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.”
Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

I-am cerut lui Dumnezeu un ban,mi-a daruit o comoara,i-am cerut o floare,mi-a daruit o gradina,i-am cerut o farama de dragoste,mi te-a daruit pe tine.

Intr-o seara am trimis un inger sa te pazeasca,dar dupa un timp s-a intor si mi-a spus ca un inger nu poate pazi alt inger.

A iubi inseamna a suferi. Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!

O sa-ti ascund buzele pe fundul marii sa nu ti le sarute nimeni. Ochii sub un crater de vulcan sa nu ti vada nimeni, iar inima ti-o leg de-a mea sa ramanem uniti!!!

As vrea sa fiu un nor, sa ma transform in ploaie, pe trupul tau s-ajung siroaie. De cate ori ma vei privi de-atatea ori sa-ti pot sopti “iubeste-ma, te pot iubi..”

Am un inger langa mine ma pazeste pt tine, eu stau si ma rog mereu sa-ti tina sufletul meu ca al tau este plecat, in mine incorporat.

A iubi insemna a darui totul celui pe care il iubesti, pana vei simti ca te stingi iubind, totusi daruind nu te mistui, ci TRAIESTI!!

Chiar daca soarta o sa ne desparta o vreme sa nu uiti ca tot pt tine traiesc indiferent de ce se va intampla la tine ma voi intoarce daruindu-ti iubirea mea pura!!!

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg simt atingerea ta, nu am curaj sa-nchid ochii pt ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…

Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea, daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua, daca sarutul tau e ca mierea si daca tu ma iubesti, ce i-as mai putea cere lui Dumnezeu?

Din ochii mei caprui curg lacrimi pt tine,din ele acum formez flori albe pt tine si le voi strange intr-un buchet cu fire de vis legate, sa-ti aminteasca ca te iubesc, chiar daca sunt departe…

Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde ca sufletul ma doare…

CE ESTE IUBIREA?
~e mai mult decat un sentiment, e nevoia sufletului de a se simti viu…
~e ca vantul, nu poti sa o vezi, dar poti sa o simti…
~e acel lucru care schimba inimi, comportamente si chiar vieti…incearca ADEVARATA IUBIRE si vezi ce poate sa`ti faca…
~se naste din nimic, dar aduce mai mult decat poate cineva sa`si imagineze…
~poate sa umple multe goluri ale sufletului, iti poate da implinirea de care ai asa de mare nevoie…
~este indelung rabdatoare, este plina de bunatate:dragostea nu pizmuieste;dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar…
~acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul.
~dragostea nu va pieri niciodata!
IUBIREA E DUMNEZEU

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata

Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.

Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.

Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Daca vrei sa fii iubit, iubeste.

Leave a Reply